Πρόγραμμα των πρώτων 90 ημερών

αναρτήθηκε σε: NEA | 0

Πρόγραμμα των πρώτων 90 ημερών

Καλωσορίσατε στο ξεκίνημα ενός συναρπαστικού ταξιδιού με την Oriflame!

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είστε μέρος της ζεστής και δυναμικής παγκόσμιας κοινότητάς μας, και είμαστε σίγουροι ότι θα αγαπήσετε το να γνωρίζετε και να δουλεύετε με άλλους εξίσου φιλόδοξους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την ομορφιά και την επιχειρηματικότητα.

Οι πρώτες σας 90 ημέρες στην Oriflame είναι πολύ σημαντικές για να χτίσετε μία γερή βάση που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Για αυτό αναπτύξαμε το Πρόγραμμα των Πρώτων 90 Ημερών – για να σας καθοδηγήσουμε, με τη βοήθεια του Χορηγού σας, ως προς το που πρέπει να επικεντρωθείτε αυτές τις πρώτες ημέρες και εβδομάδες.

Με την πρώτη σας παραγγελία θα λάβετε τον Οδηγό των Πρώτων 90 Ημερών για τους Consultants. Ο Οδηγός αυτός σας καθοδηγεί τέλεια κατά τις πρώτες 90 ημέρες σας. Εξηγεί όλα σε όσα χρειάζεται να επικεντρωθείτε από βδομάδα σε βδομάδα και ποια εργαλεία και εκπαιδεύσεις είναι διαθέσιμα για να σας υποστηρίξουν στην πορεία σας. Θα μάθετε για τις καθημερινές πωλήσεις και πως μπορείτε να κερδίσετε έως €1000 σε αυτές τις 90 ημέρες.

Facebook
Twitter
Google+
https://oriflameingreece.poros04.a2hosted.com/nea/%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%cf%89%ce%bd-90-%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%cf%8e%ce%bd/
Send Email
RSS
SHARE
INSTAGRAM

Σχόλια